Home
 winkelmandje 

Over de Gezichtspunten 

Voorlichtingsbrochures  

De Gezichtspunten worden uitgegeven door de Stichting Centrum Sociale Gezondheidszorg.

Het Centrum Sociale Gezondheidszorg heeft tot doel Gezondheidsvoorlichting en -Opvoeding (GVO) vanuit de inzichten van de antroposofie te ontwikkelen en in de praktijk te brengen. Dat gebeurt onder meer door het uitgeven van voorlichtingsbrochures onder de titel Gezichtspunten.

De Gezichtspunten bevatten persoonlijke visies van auteurs die zich geïnspireerd weten door de antroposofie. De brochures zijn in zekere zin te beschouwen als een open platform. De redactie ziet graag reacties en aanvullende visies op de inhoud van de gepubliceerde brochures. Wanneer daar aanleiding toe bestaat, zullen deze reacties en aanvullende visies in een nieuwsbrief, dan wel in een afzonderlijke brochure worden gepubliceerd.

Een abonnement omvat steeds 3 nummers, waarvan soms een dubbelnummer.

De Gezichtspunten zijn ook verkrijgbaar via de wachtkamers van antroposofisch werkende artsen, via enkele boekwinkels en via onze Belgische zusterorganisatie:

http://users.skynet.be/vag-assa/VAG-ASSA.htm

Informatie en abonnementen

We houden u graag op de hoogte van nieuwe uitgaves. Ook kunt u zich abonneren op de serie. U krijgt dan iedere nieuwe uitgave vanzelf thuis gestuurd.

  Ik wil een abonnement a € 12.50 incl. verzendkosten

  Ik wil een abonnement a € 17.50 met verzending naar het buitenland

  Ik neem een steunabonnement a € 50.00 (richtbedrag) 

Ik wil geen abonnement

Informeer mij gratis en vrijblijvend zodra er een nieuw nummer verschijnt.


voorletters
tussenvoegsels
achternaam
e-mail

Afmelding voor deze nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk via de afmeldlink onderaan de mails. Zie ook onze privacyverklaring...

Centrum Sociale Gezondheidszorg 2001-2019