winkelmandje 
menu

Welkom op Gezichtspunten.nl 

Centrum Sociale Gezondheidszorg  

Op deze site kunt u verschillende brochures vinden over de gezondheid van lichaam, ziel en geest.

  • Bij 'overzicht titels' vindt u de brochures, verdeeld over meerdere pagina's.
  • Bij 'andere uitgaven' staan boeken, brochures e.d. die niet door ons centrum zijn uitgegeven, maar die we toch relevant vinden.
  • Eventuele vragen kunt u mailen naar:

Kwintetten: een leuk en leerzaam kaartspel

Nu als aanbieding voor maar € 5,-

We vragen ons allemaal wel eens af: Hoe komt het dat de ene mens door de ene na de andere ziekte wordt geplaagd, terwijl de ander zich in dit opzicht zonder al te veel zorgen door het leven slaat. Gezondheid en ziekte blijven een groot raadsel, waar veel over te zeggen is.

Het Centrum Sociale Gezondheidszorg (CSG) geeft brochures uit onder de naam 'Gezichtspunten'. Het doel daarvan is om informatie te verschaffen over gezondheid, ziekte en preventieve aanpak, zodat we meer inzicht kunnen krijgen in ziekte en gezondheid. Bovendien worden denkwijzen en therapeutische benaderingen beschreven, waardoor we beter in staat zijn om ziekte te beoordelen en ons zelfgenezend vermogen te versterken.

bestel de gratis folder...

De Gezichtspunten komen voort uit de antroposofische geneeskunst, die aan het begin van de twintigste eeuw is ontstaan op aanwijzingen van Rudolf Steiner, de grondlegger van de antroposofie.