winkelmandje 
menu

Klantenservice 

Handleiding voor het bestellen, adressen en colofon  

Zo bestelt u bij ons

  1. Blader met behulp van het menu door het Overzicht titels (of zoek via het Overzicht auteurs).
  2. Wilt u een brochure bestellen, klik dan op de knop ’plaats op de bestellijst’. Wilt u meer dan 1 exemplaar, verander dan het aantal in het vakje bij de knop. U kunt uw bestellijst altijd inzien en wijzigen.
  3. Bent u helemaal klaar met bestellen, vul dan uw naam en adres in onder de bestellijst, kies de betaalwijze en klik op de bestelknop.

U ontvangt na het bestellen direct een automatische bevestiging van uw bestelling.

Als u geen automatische bevesting ontvangt, of bij andere problemen, kunt u met ons contact opnemen via .

Levertijd

Doorgaans kunt u uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen verwachten. Wij informeren u wanneer de levertijd anders is. In dat geval kunt u uw bestelling desgewenst annuleren.

Levering

Naast de prijs van de brochure(s) brengen wij alleen de portokosten in rekening.

Betaling

Als u in Nederland woont kunt u per bank of giro betalen. Samen met uw bestelling ontvangt u de rekening. Die moet u binnen 14 dagen betalen. Lees wel eerst de voorwaarden hieronder.

Levering en betaling buiten Nederland

Inwoners van België worden vriendelijk verzocht de brochures te bestellen bij onze Belgische zusterorganisatie:

Geïnteresseerden uit andere landen ontvangen, na hun bestelling, per email bericht over de voor hen geldende tarieven e.d.

Voorwaarden bij bank- en girobetalingen

Het is voor internet tamelijk uniek dat u op rekening kunt bestellen. Om te zorgen dat we ook in de toekomst deze service kunnen bieden, zijn er wel enkele strikte voorwaarden van toepassing:

  • Het bedrag van de rekening moet echt binnen 14 dagen op onze rekening zijn bijgeschreven.
  • Als u niet op tijd betaald heeft, sturen we u een herinnering. Zo’n herinnering kost u direct € 7,50 aan administratiekosten. Een onverhoopt noodzakelijke tweede herinnering kost u € 15,-.
  • Als u dan nog niet zou betalen, geven we het over aan een incassobureau. Zo’n bureau is erg kostbaar, en brengt u in ieder geval € 200,- in rekening. Ook alle andere kosten, gerechtelijk of buitengerechtelijk, die nodig zijn om de rekening betaald te krijgen, zijn dan voor uw rekening.
  • Met uw bestelling stemt u in met deze voorwaarden.

Terugsturen van uw bestelling

Als het bestelde u niet bevalt, kunt u het binnen 8 dagen aan ons terugsturen. De zending moet onbeschadigd en goed verpakt zijn, en verzonden worden voor uw rekening. U bent in dat geval geen verdere kosten verschuldigd.

Centrum Sociale Gezondheidszorg
Rijdergulden 9
8253 CP Dronten